Η εταιρια.

Ποιοί

Είμαστε

Στην MEBELI DESIGN δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή ξύλινων επίπλων από το 1952 με κεντρικό στόχο την υψηλή ποιότητα,την αντοχή στον χρόνο και την άριστη αισθητική.

 

Αξιοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία στην τέχνη του επίπλου, τα τελευταία 20 χρόνια εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων καθισμάτων και τραπεζιών.

Τα προϊόντα μας

Από την προμήθεια της ακατέργαστης ξυλείας, την επεξεργασία και  τη διαμόρφωση της, μέχρι τη συναρμολόγηση, τον έλεγχο της ποιότητας και τη συσκευασία εκμεταλλευόμαστε τη γνώση και την εμπειρία τριών γενιών.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με το εξειδικευμένο προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα να παράγουμε υψηλής ποιότητας προιόντα με αντοχή στον χρόνο και προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Η ποιότητά μας

Δημιουργούμε με τεχνογνωσία και αισθητική προσαρμόζοντας την αυθεντική τέχνη του επίπλου στη σύγχρονη εποχή.

Η φιλοσοφία μας  είναι συνώνυμη με την ανάδειξη της μοναδικότητας μέσα από το εύρος των επιλογών, τόσο σε στυλ, μορφές, υλικά και σχεδίαση, όσο σε αντικείμενα και τιμές. Σταθερές αξίες σε κάθε εγχείρημα αποτελούν η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η φιλικότητα των υλικών, η χρηστικότητα, η εργονομία, η αρμονία και η καλαισθησία.

Οι εγκαταστάσεις μας.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής της εταιρείας βρίσκεται στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 20.000 τ.μ. από όπου εξυπηρετούνται οι ανάγκες διανομής της βόρειας Ελλάδας. Αντίστοιχα για τις ανάγκες διανομής της υπόλοιπης Ελλάδας, λειτουργεί κέντρο διανομής στην Αθήνα και στο  Ηράκλειο Κρήτης.

Κατηγορίες